Επιστροφές - Αποστολές

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Η tech-step.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς.

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία επιστροφής να μη ξεπερνάει τις 14 εργάσιμες ημέρες.

Βασική προϋπόθεση για την Επιστροφή του προϊόντος είναι να είναι εντός εγγύησης (ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος).

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Υπολογιστές που έχετε συνθέσει οι ίδιοι και απαιτείται συναρμολόγηση δεν επιστρέφονται καθώς έχουν ανοιχτεί για εσάς.

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο καταστημα
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
Σε αυτήν την περίπτωση:
1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2222059414, είτε μέσω e-mail στο  sales@tech-step.gr.

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Η βασική φιλοσοφία του tech-step.gr είναι να φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων του να είναι άριστη. Αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και διαπερνά την εταιρεία μας σε όλο το φάσμα της. Σε περίπτωση όμως που παραλάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω συνδέσμους :
• Με e-mail στο sales@tech-step.gr
• Τηλεφωνικά στο 2222059414

Αναφέρετε στους συνεργάτες μας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία παραγγελίας και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει. Η πρώτη ενέργεια είναι να προσπαθήσουμε να σας λύσουμε το πρόβλημα μέσω τηλεφώνου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα σας δώσει ο συνεργάτης μας ένα κωδικό έγκρισης επιστροφής και εσείς αναλαμβάνετε να το επιστρέψετε σε εμάς . Η επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Τράπεζα Πειραιώς