Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο Tech-Step.gr . Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς αξιόπιστες και ποιοτικές αγορές με άμεση και ασφαλή αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας.

Νομική μορφή Tech-Step.gr , εφεξής θα αναφέρεται ως Εταιρία :

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤ. ΕΛΕΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 2

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ - 340 16

ΑΦΜ: 027161157 | ΔΟΥ: ΚΥΜΗΣ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tech-step.gr

1. Όροι

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Ασφάλεια

Η Εταιρία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

2.1 Αναγνώριση Πελάτη 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Χρήστης Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

2.2 Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων 
Εξασφαλίζουμε το απορρήτο της μεταφοράς των δεδομένων σας, μέσω πιστοποιημένου συστήματος ασφάλειας συναλλαγών.

2.3 Αυτόματη Αποσύνδεση 
Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 15 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας.

2.4 Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της Εταιρίας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

2.5 Απόρρητο Συναλλαγών 
Η τήρηση του απορρήτου είναι δεδομένη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην Εταιρία είναι εμπιστευτικές και η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

2.5.1 Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη δρομολόγηση των παραγγελιών σας.

2.5.2 Η Εταιρία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

2.5.3 Στην περίπτωση που η Εταιρία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου

2.4.4 Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

2.5.5 Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

3. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.tech-step.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.tech-step.gr., προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας, βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και διασφάλισης της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.tech-step.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα στοιχεία αυτά σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης αλλά πάντοτε διαφυλάσσεται απόλυτα ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

4. Περιορισμός ευθύνης

4.1 Η Εταιρία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων»).

4.2 Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά η εταιρία εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

4.3 Το www.tech-step.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

4.4 Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι ιστοσελίδες www.tech-step.gr είναι οι επίσημοι διαδικτυακοί τόποι της Εταιρίας. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Εταιρίας ή/και του www.tech-step.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.tech-step.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

6. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.tech-step.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

7. Αγορά Προϊόντων

Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Η Εταιρία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα όροι χρήσης

8. Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Τρόποι Επιστροφής Προϊόντων
Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς.
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία επιστροφής να μη ξεπερνάει τις 14 εργάσιμες ημέρες.
Βασική προϋπόθεση για την Επιστροφή του προϊόντος είναι να είναι εντός εγγύησης (ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος).
Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Υπολογιστές που έχετε συνθέσει οι ίδιοι και απαιτείται συναρμολόγηση δεν επιστρέφονται καθώς έχουν ανοιχτεί για εσάς. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιστροφές προϊόντων μπορείτε να βρείτε εδώ

8.1 Αποστολή με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (για προϊόντα εντός εγγύησης)
Γίνεται παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σας (κατόπιν συνεννόησης με τις ταχυμετοφορές ΕΛΤΑ για την επιβεβαίωση της δυνατότητας παραλαβής από το χώρο σας) και αποστέλλετε στην εταιρία μας με χρέωση δική σας. Αν το προϊόν επισκευάζεται τότε αποστέλλεται ξανά πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση σας αποστέλλεται νέο προϊόν (ίδιο ή παραπλήσιο εάν και εφόσον έχει καταργηθεί το συγκεκριμένο μοντέλο). Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καταργηθεί και ο πελάτης δεν επιθυμεί την αποστολή παραπλήσιου σχετικού προϊόντος, δύναται να κοπεί πιστωτική απόδειξη (ή τιμολόγιο) για την επόμενη αγορά του πελάτη που θα πρέπει να γίνει εντός έξι (6) μηνών από την έκδοση του πιστωτικού.

8.2 Αποστολή με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (για προϊόντα εκτός εγγύησης)
Γίνεται παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σας (κατόπιν συνεννόησης με τις ταχυμετοφορές ΕΛΤΑ για την επιβεβαίωση της δυνατότητας παραλαβής από το χώρο σας) και αποστέλλετε στην εταιρία μας με χρέωση αποστολέα. Αν το προϊόν επισκευάζεται τότε αποστέλλεται ξανά πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση (χρέωση επισκευής & χρέωση μεταφορικών). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση σας αποστέλλεται νέο προϊόν (ίδιο ή παραπλήσιο εάν και εφόσον έχει καταργηθεί το συγκεκριμένο μοντέλο) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας. Εάν υπάρξει επιπλέον χρέωση την επωμίζεται ο πελάτης.

8.3 Παράδοση στο Service της εταιρίας μας 
Κατά την παράδοση του προϊόντος στο service της εταιρίας μας ελέγχεται από την τεχνική μας υποστήριξη αν το προϊόν βρίσκεται εντός της εγγύησης (σύμφωνα με την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς).

Εάν βρίσκεται εντός εγγύησης τότε το προϊόν ελέγχεται από το τεχνικό τμήμα και γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την επισκευή του προϊόντος. Αν το προϊόν επισκευάζεται τότε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία έρχεστε και παραλαμβάνεται το ίδιο προϊόν ή αν δεν επισκευάζεται κάποιο αντίστοιχης αξίας.

Για αντικατάσταση ακριβότερου μοντέλου από αυτού που αντικαθιστούμε την διαφορά την επωμίζεται ο πελάτης.

Εάν βρίσκεται εκτός εγγύησης τότε ενημερώνεται ο πελάτης πριν την παραλαβή του προϊόντος και αν συμφωνεί στα κόστη επισκευής του τότε και μόνο τότε πραγματοποιείται η επισκευή του από το τεχνικό τμήμα.

9. Τρόποι Πληρωμής

Όπως αναφέρεται σε άλλο σημείο της Ιστοσελίδας μας, το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα σκοπό του έχει την εξυπηρέτηση των Πελατών για το λόγο αυτό η Εταιρία προσφέρει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

9.1 Αντικαταβολή
Τα προϊόντα έρχονται μέσω των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής .Το κόστος ανέρχεται στα €3.00.

9.2 Πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας (όχι για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς σε αυτή την περίπτωση ανακατευθύνεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς όπου και θα εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας) θα σας ζητηθεί η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας έαν για τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας δεν απαιτείται η χρήση κωδικού PIN.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία έτσι των πραγματικών ιδιοκτητών τους. 

9.3 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του www.techstep.gr . Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9601712850006285137939092 (6285137939092). ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΙΒΑΝ GR6301103810000038174779025 (38174779025). ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ - ΣΚΟΥΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email  sales@tech-step.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο +30.2222059414.

9.4 Παραλαβή από τα γραφεία της Tech-Step
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει και από τα γραφεία του www.tech-step.gr χωρίς κάποιο έξτρα κόστος. Πληρώνετε μόνο το κόστος του προϊόντος.

10. Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής / Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

10.1 Εντός Ελλάδας
Τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

Η ελάχιστη επιβάρυνση αποστολής των προϊόντων (μεταφορικά) είναι €3,00.Η επιβάρυνση αλλάζει αναλόγως με το βάρος & τον όγκο του προϊόντος.

Η αποστολή των προϊόντων με αντικαταβολή χρεώνεται με €2,00. Εάν το προϊόν ξεπερνάει τα 2 κιλά ή έχει όγκο τότε το έξτρα κόστος το επωμίζεται ο πελάτης.

Η αποστολή των προϊόντων μέσω ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.00πμ - 17.00μμ. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του www.tech-step.gr (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη.

Ενδεικτικά, τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) με Courier είναι € 3.00 μέχρι 2 κιλά. Για αποστολές από 2Kg μέχρι 10Kg το συμπληρωματικό κόστος διαμορφώνεται στα € 1.00/Kg. Για μεγαλύτερα βάρυ άνω των 10Kg θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων μας για την ακριβή χρέωση. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν τα παραπάνω ποσά λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από την εταιρεία courier.

11. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

11.1 Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: 
Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας

11.2 Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: 
Ανάμεσα στα 30,000 προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις

11.3 Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

11.4 Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

12. Περιγραφή Προϊόντων

Η Εταιρεία μας προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της Ιστοσελίδας της.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από την εμφάνισή της στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας.

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Τράπεζα Πειραιώς